10 april

Algemeen 10-04-2018
Update over onze projectgroepen!

Groep 1 is begonnen met kwartetten en het spel Max de kat, hierbij is samenwerken en duidelijk praten met elkaar erg belangrijk.
Groep 2 heeft 2 coöperatieve spellen om te spelen; 'De Slapende Reus' en 'Aardbevingen, reuze spannend om de Reus slapend te houden en de dieren en mensen op tijd thuis te brengen voor alle Aardbevingen. Bij beide spellen staat samenwerken voorop!
Groep 3 is begonnen met SET! Pittig zeg, maar we hebben een goed begin gemaakt. Het spel Pim Pam Pet kennen we al en gaat mee ter variatie.
Groep 4 heeft 2 prachtige familiewapens ingeleverd voor een cijfer! De andere 4 krijgen nog extra tijd om deze af te maken. Ondertussen kunnen zij het spel Woordzoeker en het spel Rumis spelen.
Groep 5 gaat een eigen 'Mummie bord spel' ontwerpen in 2 tallen, er is al aardig wat gebrainstormd en uitgedacht. De komende 2 weken alles netjes uitwerken zodat het spel helemaal klopt, ook moet er een uitleg bijgeleverd worden.
Groep 6 gaat informatie over de Oude Egyptenaren verwerken in Word. We gaan letten op Hoofdletters, vraagtekens en punten. En we gaan de antwoorden zo compleet mogelijk maken, dus uitgebreid.
Groep 7 heeft prachtige PPP gemaakt over de 7 wereldwonderen! Zij gaan nu individueel per wereldwonder een rebus maken, een woordzoeker maken en een sudoku maken. We hebben er al flink aan gewerkt!
Groep 8 werkt aan het eigen project met hun gekozen maatje, dit is super leuk om te zien! Zij hebben zichzelf beoordeeld op het informatieboekje, opdrachtenboekje en hoe het in de praktijk werkt.

Het was weer een dag vol zweetdruppels en grote glimlachen!