Last one...

Algemeen 12-06-2018
Het is vandaag de laatste keer projectgroep van dit schooljaar...
Wat hebben we samen veel ontdekt, gespeeld en geleerd!

Groep 1 gaat tot slot aan de slag met topple tree, wie heeft er als eerst 4 dezelfde takken op elkaar... En de écht Halli Galli, bellen bij 5 dezelfde vruchten...!
Groep 2 heeft het spel deja vu, hiermee trainen we ons werkgeheugen. Hierbij moet je jezelf goed blijven focussen om de juiste keuzes te maken, zet 'm op!
Groep 3 heeft het 'sea life' kwartet en Last Letter, hierbij wordt ons creatieve brein aan het werk gezet. Het ging al goed de 1e twee keer, dus ga zo door!
Groep 4 is met sticks aan de slag gegaan, hierbij wordt ons inzicht op de proef gesteld... Soms moeten we kaarten draaien en vervolgens komen we toch tot de conclusie dat het niet past, of juist wel! Ook rummikub junior is gespeeld.
Groep 5 heeft 2 spellen: triominos en swish! Nee niet het dansje, maar een spel! Ook hierbij gaat het om inzicht en bij swish ook nog om snelheid. Veel leerplezier!
Groep 6 is op zoek naar woorden, bij de woordzoeker, wie legt de meester woorden met zijn of haar kleur! Ook ganzenbord en het slangenspel zorgtde voor veel spelplezier.
Groep 7 heeft prachtige 8e wereldwonders gemaakt! Deze zijn te bewonderen in de bovenbouw hal bij de computers, bij ieder wereldwonder zit een beschrijving zodat je weet wat het 8e wereldwonder inhoudt. 

We zetten de komende periode spellen in, om onze executieve functies te trainen. Daarna gaan we genieten van onze welverdiende zomervakantie om daarna weer vol enthousiasme en energie te kunnen werken in de projectgroepen.