Projectgroep

Algemeen 06-02-2018
Nieuwe opdrachten projectgroep!
 
Groep 2 gaat aan de slag met een huis bouwen van kapla. Hoe ziet een huis er eigenlijk uit? Welke vormen heeft een huis? Hoe zorg je voor deuren en ramen? En het dak? Genoeg uitdagingen om mee aan de slag te gaan.
Groep 3 heeft individuele smartgames uitgekozen, hier gaan zij individueel mee aan de slag. Je start bij challenge 1, heb je deze gehaald dan ga je door naar challengde 2 enzovoort. Het wordt steeds pittiger dus het vraag om doorzettingsvermogen!
Groep 4 heeft prachtige dag- en nachtvlinders gemaakt nadat zij onderzoek hebben gedaan naar de verschillen en overeenkomsten. Deze hangen in de bovenbouwhal.
Zij starten nu met een nieuw project: ridders en jonkvrouwen, hier gaan wij informatie over lezen en vragen beantwoorden.  Deze antwoorden geven wij weer op een poster en hierin kunnen we onze eigen creativiteit toepassen.
Groep 5 gaat in tweetallen de opgestelde  ‘mummie-onderzoeksvragen’ uitwerken in een PowerPointPresentatie; 10 vragen, 10 antwoorden in 10 dia’s.
Groep 6 gaat in tweetallen de opgestelde ‘oude Egyptenaren-onderzoeksvragen’ uitwerken in een PowerPointPresentatie; 10 vragen, 10 antwoorden in 10 dia’s.
Groep 7 heeft het project ‘menselijk lichaam’ afgerond. Zij gaan nu aan de slag met het project: ‘Olympische Winterspelen’.
Groep 8 heeft een kwartet gemaakt in het Engels, passend bij het thema ‘Columbus’. Super leuk en leerzaam geworden! Nu gaan zij een eigen onderwerp kiezen om een nieuw project te creëren,  alles wat we in de afgelopen tijd hebben geleerd gaan we nu toepassen!