Volgende ronde!

Algemeen 05-03-2019
Groep 2 en 3 zijn gestart met een woordbingo. We hebben allemaal 7 kaartjes met hierop een plaatje en het woord, als de cd een woord zegt die wij hebben, brengen wij zo snel mogelijk ons kaartje naar juf Rianne. Na 2 rondes gaan we in 2 teams in estafette vorm de bingo doen, we hebben nieuwe woorden geleerd, gelezen en opgezocht. Een groot succes!
Groep 4 heeft prachtige mindmaps gemaakt met  veel leuke informatie over de woestijnhagedis. Wist je dat hij gaat dansen in de woestijn om het hete zand te trotseren? Nu gaan we een toneelstuk uitwerken in 2 tallen met als thema: fatamorgana.
Groep 5 heeft de roofdieren keurig uitgewerkt in een schema! Deze roofdieren kom ik liever niet tegen.... Ook de inktvis heeft veel informatie op zijn lijf geschreven gekregen, leuk  leuk leuk! Wij gaan nu in 2 tallen een mindmap maken over schaal- en ongewervelde dieren op de zeebodem. Maak er wat moois van!
Groep 6 heeft uitgerekend hoeveel zij kosten per maand..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Nu gaan zij eigen geld ontwikkelen in 2 tallen!
Groep 7 en 8 hebben gewerkt over de Vikingen, een flipflapboekje en tekening! Goed gedaan! We gaan nu leren een betoog schrijven, en dan vooral de argumenten goed leren uitwerken. Óók gaan we een spel ontwikkelen voor groep 2, 'Indianen vs. Spanjaarden'. Succes!