Stagewerkplek

Stagewerkplek op de Wegwijzer

VCO-Bunschoten is een positief ontwikkelende organisatie van 6 basisscholen:
De Wegwijzer, Van Amerongenschool, De Ark, De Grondtoon, De Vlucht en School met de Bijbel Eemdijk.

Sinds augustus 2009 zijn wij als partnerscholen verbonden aan de CHE te Ede en de Marnix Academie te Utrecht. Bij plaatsing van studenten hebben deze studenten voorrang. De ervaring leert dat niet alle LIO-plaatsen altijd ingevuld kunnen worden, dus ook andere LIO-stagiaires kunnen reageren. De basisschool, de startdatum en de werkdagen worden in overleg met elkaar bepaald. Indien je een voorkeur hebt voor één van de bovenstaande basisscholen, mag je die natuurlijk kenbaar maken. De stagevergoeding voor de gehele periode bedraagt €600! Wij hanteren een speciale procedure voor de benoeming van een LIO-stagiaire (De Marnix Academie hanteert i.p.v. LIO de term ‘Praktijkleren’).

Voor meer informatie over deze speciale procedure, de scholen en onze organisatie, verwijzen wij je naar onze website www.pco-bunschoten.nl (onder de button van het menu ‘onderwijs’).

Indien je geïnteresseerd bent, ontvangen wij graag voor 20 april 2021 een sollicitatiebrief en CV op: algemeen.drgvangoor@pco-bunschoten.nl (t.a.v. Jannie van Halteren) per post op: Scholenvereniging dr. G. Van Goor, Postbus 83, 3750 GB Bunschoten Contactpersoon: Jannie van Halteren, telefoon 033-2981395