-->

Stagewerkplek

Stagewerkplek

Stagewerkplek
De Wegwijzer is partnerschool van de Marnix Academie.
Sanne van den Bos heeft de opleiding tot Schoolopleider gevolgd en alle leerkrachten volgen regelmatig een mentorentraining. Tevens kunnen MBO studenten bij ons stage lopen. De aanvraag bekijken we per schooljaar. Marnix studenten hebben voorrang. Interesse? Stuur een mailtje naar sannevandenbos@cbsdewegwijzer.nl

Voor het cursusjaar 2024-2025 zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste LIO-stagiaire. Solliciteren kan tot 20 april 2024. Je solliciteert bij Scholengroep Wijzer, waar De Wegwijzer onderdeel van is. Scholengroep Wijzer is een organisatie van 10 scholen. De ervaring leert dat niet alle LIO-plaatsen altijd ingevuld kunnen worden, dus ook andere LIO-stagiaires kunnen reageren. De basisschool, de startdatum en de werkdagen worden in overleg met elkaar bepaald. Vermeld in je sollicitatiebrief je voorkeur voor De Wegwijzer. 

Indien je geïnteresseerd bent om een LIO-stage te lopen, ontvangen wij graag voor 20 april 2024 een sollicitatiebrief en CV op: jannyvanhalteren@wijzerscholen.nl (t.a.v. Janny van Halteren)