Teamleden

Management Team

Directeur Fred Stad

Sinds 1 augustus 2015 ben ik werkzaam als directeur op pcb De Wegwijzer. Een prima school met een enthousiast team, kwalitatief goed onderwijs, aandacht voor het individuele kind en een grote ouderbetrokkenheid. Het komende schooljaar zullen we ons met name richten op visie ontwikkeling en het aanpassen van de zorgstructuur. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ben ik aanwezig.

Onderbouw coördinator Caja Huijgen

Ik ben Caja Huygen, werkzaam als onderbouwcoördinator, begeleid ik de projectgroepen en op donderdag sta ik voor groep 4. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

IB-er Merel Koelewijn

Ik ben Merel Koelewijn, dit schooljaar ben ik gestart als intern begeleider. Als intern begeleider ben ik verantwoordelijk voor de zorg in de school. Daarnaast houd ik samen met de leerkrachten de vooruitgang van de kinderen op cognitief en sociaal gebied in de gaten. Mocht u vragen aan mij hebben, loop gerust even binnen of stuur een mailtje! Ik zit naast de deur bij de onderbouwingang. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag & donderdag

Bovenbouw coördinator Henrico Beekhuis

Sinds dit schooljaar ben ik ook bovenbouwcoördinator. Je bent dan verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de bovenbouw.
Op De Wegwijzer doen wij dit met elkaar. Samen zorgen wij een een sterke bovenbouw, waarin ieder kind tot zijn recht komt. 

Groep 1/2 B

Ella Buit

Dit schooljaar ben ik, Ella Buit, werkzaam in groep 1/2 b. Leerkracht op de basisschool zijn is de allermooiste baan. Dit vind ik omdat het elke dag genieten is van de kinderen en geen dag is het zelfde.
Mjn werkdagen zijn dit schooljaar: maandag, dinsdag en woensdag om de week

Mariska Huijgen

Ik ben Mariska Huijgen en dit schooljaar mag ik met heel veel plezier lesgeven aan groep 1/2 b. 
Werkzaam op woensdag (om de week), donderdag & vrijdag. 

“Een kind is als een vlinder
De ene vliegt hoog,de ander laag,
maar ieder op zijn eigen manier
Het leven is geen competitiestrijd
Ieder kind is anders
Ieder kind is speciaal
Ieder kind is mooi!”
 

Groep 1/2 A

Maureen Egers

Annelous van Twillert

Mijn naam is Annelous van Twillert-Brongers. In een veilige en fijne sfeer ga ik op zoek naar de talenten van de kinderen en begeleid ik ze naar de volgende stap in hun ontwikkeling. Ik voel me als een vis in het water in dit professionele en super gezellige team dat zich enthousiast bezig houdt met het IPC concept, dat mij past als een warme jas

Groep 3

Judith Meijering-Huijgen

Ik ben Judith Meijering-Huijgen en sta op de maandag en dinsdag voor groep 3. Ik zie ernaar uit om er samen met de kinderen en het team een leerzaam, fijn en gezellig jaar van te maken.
Ik vertegenwoordig naast deze taken ons team binnen de MR.

Vrouwke Geuchies

Dit schooljaar ben ik werkzaam in groep 3. Ik werk op woensdag, donderdag en 
vrijdag. Naast het lesgeven ben ik cultuur coördinator op school en vind het belangrijk om ook de creatieve kwaliteiten te ontwikkelen bij kinderen. Verder ben ik betrokken bij de leerlingenraad, de MR en lid van de GMR.

Groep 4

Henny van der Heijden

Dit schooljaar sta ik voor groep 4. Mijn werkdagen zijn maandag,dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik onderschrijf van harte het lied: “Jij bent goed zoals je bent” (kinderen voor kinderen)

Ik wil kinderen meegeven wat we met elkaar in de start dienst hoorden: “ je hoeft nooit bang te zijn”. Want Zijn naam is! Ik ben die Ik ben en Ik zal er zijn!

Caja Huijgen

Ik ben Caja Huygen, werkzaam als onderbouwcoördinator, begeleid ik de projectgroepen en op donderdag sta ik voor groep 4. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Groep 5

Hellen ter Beek

Ik ben Hellen ter Beek, 22 jaar. Dit is mijn tweede jaar als leerkracht en mijn eerste jaar als leerkracht in groep 5. Ik heb er erg veel zin om er met de kinderen een top jaar van te maken. In de klas vind ik het erg belangrijk dat we er voor elkaar zijn, elkaar helpen en respecteren. Ik vind een goede sfeer erg belangrijk, dit stimuleer ik ook door tussendoor vaak een klassikaal spelletje te doen. Daarnaast is het voor mij en de klas ook een bijzonder jaar, omdat ik dit jaar ga trouwen! Ook hier kijken we erg naar uit. Kortom; we maken er een leerzaam en gezellig jaar van. 

Groep 6

Leander Vedder

Hallo Allemaal,
Ik ben Leander Vedder en 36 jaar oud.
Ik ben getrouwd met Suzanne en vader van 2 kinderen Xavi (8) en Dewi (4)
Ik ben sinds januari werkzaam op de Wegwijzer. Ik ben gestart in groep 5 en nu met de groep meegegaan naar groep 6.
Ik heb het enorm naar mijn zin op school en vind het fijn om de kinderen wat te leren.
Normen en waarden in een klas vind ik erg belangrijk. Een goed klassenmanagement begint met normen en waarden. 
Ik vind het belangrijk dat de kinderen elkaar met respect behandelen. 
Verder zit ik ook in de MR. Hier bespreken we met ouders en leerkrachten bepaalde zaken die spelen binnen de school.
 

Groep 7

Sanne van den Bos

Mijn naam is Sanne van den Bos - Koelewijn. Na 5 jaar fulltime in groep 3, 4 en 5, nu parttime juf van groep 7. Veel nieuwe persoonlijke uitdagingen maar zeker leuk om aan te gaan met deze groep en duo collega! Naast het lesgeven begeleid ik de stagiaires op onze school. Mijn werkdagen zijn dinsdag, donderdag en woensdag om de week. 

Gerlin Koelewijn

Hoi, hoi. Ik ben Gerlin Koelewijn. Dit is mijn tweede jaar op de Wegwijzer in groep 7. Ik vind het fantastisch om kinderen nieuwe dingen te leren en nog mooier vind ik het, wanneer ze erachter komen dat ze iets ook echt kunnen. Ook dit schooljaar gaan de toppers van groep 7 en de juffen weer voor veel mooie succeservaringen!!! Mijn werkdagen zijn maandag en vrijdag. 

Groep 8

Henrico Beekhuis

Groep 8 bestaat uit 26 kanjers en ik mag hun meester zijn.  Een bijzonder jaar voor de leerlingen, de laatste op de basisschool. Samen met de 26 kanjers van groep 8 gaan we ons maximaal voorbereiden op het voortgezet onderwijs en natuurlijk ook de basisschool op een gave manier afsluiten!
Make today so awesome yesterday gets jealous!

Emmely Muijs

Mijn naam is Emmely Kok-Muijs en ik ben sinds 1 maart werkzaam op de Wegwijzer. Inmiddels ben ik 10 jaar leerkracht waarvan vele jaren groep 8. Deze groep vind ik geweldig, omdat ik graag het laatste jaar op de basisschool zo bijzonder mogelijk wil maken met de klas. Alle kinderen klaarmaken voor het VO is een hele mooie taak en dat doe ik dan ook met veel plezier. Naast het onderwijs hou ik van bakken en tennissen. Verder ben ik getrouwd en heb 2 zoontjes van 2 en 4 jaar. 
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. We gaan er weer een spetterend jaar van maken! 

Specialisten

Administratie Tinette Ootjers

ICT'er

Onderwijsassistenten

Ernestine de Graaf-Zwaan

Vera ter Beek

Marianne Koelewijn