Teamleden

Management Team

Directeur Fred Stad

Sinds 1 augustus 2015 ben ik werkzaam als directeur op pcb De Wegwijzer. Een prima school met een enthousiast team, kwalitatief goed onderwijs, aandacht voor het individuele kind en een grote ouderbetrokkenheid. Het komende schooljaar zullen we ons met name richten op visie ontwikkeling en het aanpassen van de zorgstructuur. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ben ik aanwezig.

Onderbouw coördinator Caja Huijgen

Ik ben Caja Huygen, werkzaam als onderbouwcoördinator en begeleid ik de projectgroepen. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdagochtend.

IB-er Merel Koelewijn

Ik ben Merel Koelewijn, dit schooljaar ben ik gestart als intern begeleider. Als intern begeleider ben ik verantwoordelijk voor de zorg in de school. Daarnaast houd ik samen met de leerkrachten de vooruitgang van de kinderen op cognitief en sociaal gebied in de gaten. Mocht u vragen aan mij hebben, loop gerust even binnen of stuur een mailtje! Ik zit naast de deur bij de onderbouwingang. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag & donderdag

Bovenbouw coördinator Henrico Beekhuis

Sinds dit schooljaar ben ik ook bovenbouwcoördinator. Je bent dan verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de bovenbouw.
Op De Wegwijzer doen wij dit met elkaar. Samen zorgen wij een een sterke bovenbouw, waarin ieder kind tot zijn recht komt. 

Groep 1

Ella Buit

Dit schooljaar ben ik, Ella Buit, werkzaam in groep 1. Leerkracht op de basisschool zijn is de allermooiste baan. Dit vind ik omdat het elke dag genieten is van de kinderen en geen dag is het zelfde.
Mjn werkdagen zijn dit schooljaar: maandag, dinsdag en woensdag om de week

Mariska Huijgen

Ik ben Mariska Huijgen en dit schooljaar mag ik met heel veel plezier lesgeven aan groep 1! 
Werkzaam op woensdag (om de week), donderdag & vrijdag. 

“Een kind is als een vlinder
De ene vliegt hoog,de ander laag,
maar ieder op zijn eigen manier
Het leven is geen competitiestrijd
Ieder kind is anders
Ieder kind is speciaal
Ieder kind is mooi!”
 

Groep 2

Maureen Egers

Annelous van Twillert

Mijn naam is Annelous van Twillert-Brongers. In een veilige en fijne sfeer ga ik op zoek naar de talenten van de kinderen en begeleid ik ze naar de volgende stap in hun ontwikkeling. Ik voel me als een vis in het water in dit professionele en super gezellige team dat zich enthousiast bezig houdt met het IPC concept, dat mij past als een warme jas

Groep 3

Willemijn Muijs

Mijn naam is Willemijn Muijs. Dit jaar werk ik de hele week in groep 3.
Ik heb er erg veel zin in en we gaan er met elkaar een leerzaam en gezellig jaar van maken.

Groep 4

Henny van der Heijden

Dit schooljaar sta ik voor groep 4. Mijn werkdagen zijn maandag,dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik onderschrijf van harte het lied: “Jij bent goed zoals je bent” (kinderen voor kinderen)

Ik wil kinderen meegeven wat we met elkaar in de start dienst hoorden: “ je hoeft nooit bang te zijn”. Want Zijn naam is! Ik ben die Ik ben en Ik zal er zijn!

Groep 5

Sanne van den Bos

Hoi, ik ben Sanne van den Bos - Koelewijn, fulltime juf van groep 5. 
In groep 5 werken we hard, maar is er ook tijd voor plezier en leuke dingen.
Dit jaar zal ik het schooljaar niet geheel afmaken omdat ik in verwachting ben van ons eerste kindje!
Ik hoop er tot mijn verlof een mooie en leerzame tijd van te maken. 

Groep 6

Judith Meijering-Huijgen

Ik ben Judith Meijering-Huijgen en sta op de maandag en dinsdag voor groep 6. Ik zie ernaar uit om er samen met de kinderen en het team een leerzaam, fijn en gezellig jaar van te maken.
Naast leerkracht ben ik stage coördinator, dat houdt in dat ik de stagiaires binnen onze school ondersteun en hen begeleiding geef. Ik vertegenwoordig naast deze taken ons team binnen de MR.

Vrouwke Geuchies

Dit schooljaar ben ik weer teruggekeerd naar groep 6. Ik werk op woensdag, donderdag en 
vrijdag. Groep 6 is ontzettend leuk om te doen, het verveelt nooit. Naast het lesgeven ben ik cultuur coördinator
op school en vind het belangrijk om ook de creatieve kwaliteiten te ontwikkelen bij kinderen.
Verder ben ik betrokken bij de leerlingenraad, de MR en lid van de GMR.

Groep 7

Marjanne van Diermen

Mijn naam is Marjanne van Diermen, fulltime leerkracht van groep 7. Dit wordt mijn tweede jaar op de Wegwijzer, waar ik ontzettend veel zin in heb. Groep 7 is natuurlijk een pittig jaar, maar samen met deze groep kinderen, doen wij ons uiterste best om het beste in ons naar voren te halen.

“Education is a journey, not a race!”

Groep 8

Henrico Beekhuis

Groep 8 bestaat uit 26 kanjers en ik mag hun meester zijn.  Een bijzonder jaar voor de leerlingen, de laatste op de basisschool. Samen met de 26 kanjers van groep 8 gaan we ons maximaal voorbereiden op het voortgezet onderwijs en natuurlijk ook de basisschool op een gave manier afsluiten!
Make today so awesome yesterday gets jealous!

Specialisten

Leerkracht begaafdheid Els de Groot

Mijn naam is Els de Groot, mijn specialisme ligt bij het begeleiden van kinderen die meer- en hoogbegaafd zijn. Ik geef voornamelijk les aan verschillende plusklassen. Daarnaast begeleid ik op de Wegwijzer een aantal kinderen op gebieden die aansluiten bij mijn specialisme, zoals uitdaging op maat, mindset en faalangst.

Administratie Tinette Ootjers

ICT'er