-->

Teamleden

Teamleden

Management team

Fred Stad
Directeur
Sinds 1 augustus 2015 ben ik werkzaam als directeur op pcb De Wegwijzer. Een prima school met een enthousiast team, kwalitatief goed onderwijs, aandacht voor het individuele kind en een grote ouderbetrokkenheid. Het komende schooljaar zullen we ons met name richten op visie ontwikkeling en het aanpassen van de zorgstructuur. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ben ik aanwezig.
Merel Koelewijn
IB-er
Ik ben Merel Koelewijn en ben werkzaam als intern begeleider. Als intern begeleider ben ik verantwoordelijk voor de zorg in de school. Daarnaast houd ik samen met de leerkrachten de vooruitgang van de kinderen op cognitief en sociaal gebied in de gaten. Mocht u vragen aan mij hebben, loop gerust even binnen of stuur een mailtje. Mijn werkruimte is naast de deur bij de onderbouwingang. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag & vrijdag.
Henrico Beekhuis
Bovenbouw coördinator
Als bovenbouwcoördinator ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de bovenbouw. Op De Wegwijzer doen wij dit met elkaar. Samen zorgen wij een een sterke bovenbouw, waarin ieder kind tot zijn recht komt.
Annelous van Twillert
Onderbouw coördinator
Dit jaar start ik als onderbouwcoördinator. Ik vind het leuk om mensen te verbinden en op zoek te gaan naar de talenten van de teamleden zodat we gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten. Want als je doet waar je goed in bent, sta je stralend in het leven. Dit is niet alleen inspirerend voor het team maar ook voor de kinderen! Heeft u vragen, stel ze gerust. Ik ben altijd aanwezig op donderdag en vrijdag en om de week op dinsdag of woensdag. U kunt me natuurlijk ook bereiken via Parro of mail.

Groep 1

Ella Buit
Leraar
Dit schooljaar ben ik, Ella Buit, werkzaam in groep 1. Leerkracht op de basisschool zijn is de allermooiste baan. Dit vind ik omdat het elke dag genieten is van de kinderen en geen dag is het zelfde. Mjn werkdagen zijn dit schooljaar: maandag, dinsdag en woensdag om de week
Mariska Huijgen
Leraar
Ik ben Mariska Huijgen en dit schooljaar mag ik met heel veel plezier lesgeven aan groep 1. Werkzaam op woensdag (om de week), donderdag & vrijdag.

“Een kind is als een vlinder. De ene vliegt hoog,de ander laag, maar ieder op zijn eigen manier Het leven is geen competitiestrijd. Ieder kind is anders. Ieder kind is speciaal. Ieder kind is mooi!”

Groep 2

Maureen Egers
Leraar
Annelous van Twillert
Leraar
Mijn naam is Annelous van Twillert-Brongers. In een veilige en fijne sfeer ga ik op zoek naar de talenten van de kinderen en begeleid ik ze naar de volgende stap in hun ontwikkeling. Ik voel me als een vis in het water in dit professionele en super gezellige team dat zich enthousiast bezig houdt met het IPC concept, dat mij past als een warme jas

Groep 3

Vrouwke Geuchies
Dit schooljaar ben ik werkzaam in groep 3. Ik werk op woensdag, donderdag en 
vrijdag. Naast het lesgeven ben ik cultuur coördinator op school en vind het belangrijk om ook de creatieve kwaliteiten te ontwikkelen bij kinderen. Verder ben ik betrokken bij de leerlingenraad.
Sanne van den Bos
Ik ben Sanne van den Bos - Koelewijn en na 6 jaar bovenbouw, weer terug in groep 3. Hier ben ik 8 jaar geleden begonnen op De Wegwijzer. In groep 3 ligt de focus op het leren lezen, schrijven en rekenen, maar ook de basisregels aanleren voor de basisschoolperiode. Waar begin je met schrijven, hoe werkt een Snappettablet, waar laat ik mijn spulletjes, wat doen we met IPC, etc. Ik heb ontzettend veel zin om weer in groep 3 les te geven, samen met Vrouwke. Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag. Om de week werk ik op woensdag en zal mij dan vooral bezighouden met het begeleiden van stagiaires. 

Groep 4

Henny van der Heijden
Dit schooljaar sta ik voor groep 4. Mijn werkdagen zijn maandag t/m vrijdag. Ik omschrijf van harte het lied: “Jij bent goed zoals je bent” 

Ik ben dit schooljaar ook lid geworden van de MR.

 

Groep 5

Leander Vedder
Ik ben Leander Vedder. Ik sta dit jaar voor groep 5.
Ik houd ervan dat de kinderen hard werken, maar tijd voor een lolletje moet er soms ook zijn.
Werk en plezier kunnen goed samen gaan. 
Verder ben ik ook nog voorzitter van de MR.
Ik heb zin om er weer een leuk en leerzaam jaar van te maken met de kinderen.

Groep 6

Emmely Kok
Hoi! Mijn naam is Emmely Kok-Muijs. Na heel wat jaren groep 8, mag ik nu groep 6 gaan lesgeven. Ik heb erg veel zin in dit schooljaar en gaan er een geweldig jaar van maken met elkaar! Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag. 
Willemijn van Twillert-Muijs
Ik ben Willemijn van Twillert-Muijs en dit jaar geef ik les in groep 6. Ik heb heel veel zin in het nieuwe schooljaar. 
Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. 

Naast lesgeven ben ik ook bezig met de ICT op de Wegwijzer.

Groep 7

Hellen Malenstein
Hoi! Ik ben Hellen Malenstein- ter Beek. Ik mag dit jaar met veel plezier lesgeven aan groep 7. Ik vind het erg leuk om de kinderen voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. We werken hard in groep 7, maar we houden ook van gezelligheid. Ik vind een veilige sfeer in de klas belangrijk en zet daar veel op in. Ik werk de hele week. We gaan er een leerzaam en gezellig schooljaar van maken!

Groep 8

Henrico Beekhuis
Groep 8 bestaat uit 21 kanjers en ik mag hun meester zijn. Een bijzonder jaar voor de leerlingen, de laatste op de basisschool. Samen met de 21 kanjers van groep 8 gaan we ons maximaal voorbereiden op het voortgezet onderwijs en natuurlijk ook de basisschool op een gave manier afsluiten! Naast leekracht groep 8 ben ik ook bovenbouwcoördinator op De Wegwijzer.

Make today so awesome yesterday gets jealous!
Gerlin Koelewijn
Ik ben Gerlin Koelewijn en dit schooljaar werk ik op maandag (om de week), dinsdag en woensdag in groep 8.
Ik wil de kinderen leren dat ze uniek zijn en dat ze er mogen zijn. Ik hoop dat ik er in bij kan dragen, dat ze dit jaar de basisschool op een fijne manier afsluiten en dat ze met genoeg ‘tools’ naar de middelbare school mogen gaan. 

‘BE YOURSELF! GOD MADE YOU AWESOME.

Specialisten

Administratie Tinette Ootjers
ICT'er

Onderwijsassistenten

Ernestine de Graaf-Zwaan
Ik ben Ernestine de Graaf - Zwaan. Als onderwijsassistent begeleid ik onder andere kinderen die net wat meer aandacht en uitleg nodig hebben bij rekenen, taal en lezen. Dit doe ik al enige tijd met heel veel plezier. Ik vind het fijn om bij te dragen aan een veilig leerklimaat op school waardoor elk kind tot ontwikkeling mag komen. Ik ben van maandag t/m vrijdag aanwezig op school.
Vera ter Beek
Ik ben Vera ter Beek en ook dit jaar kijk ik ernaar uit om alle kinderen die extra hulp nodig hebben weer te helpen. Het is fijn om de kinderen na hun harde werk en inzet te zien groeien. Ik kijk uit naar een leuk en leerzaam schooljaar met alle kinderen. Ik ben op school aanwezig van maandag t/m vrijdag. 

Overige teamleden

Caja Huijgen
Hoi ik ben Caja Huygen en dit schooljaar ben ik naast
vertrouwenspersoon voor de leerlingen ook verantwoordelijk voor de projectgroepen en bouwtutorlezen. Verder wissel ik mijn werkzaamheden af met het individueel begeleiden van leerlingen binnen onze scholengroep Wijzer. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.
Judith Meijering
Mijn naam is Judith Meijering. Ik ben bevallen van een 3e kindje en ben nog met verlof. Vanaf januari ga ik weer aan de slag op De Wegwijzer. Ik kijk er naar uit om weer les te gaan geven aan de kinderen die aan ons worden toevertrouwd. Kinderen nieuwe dingen leren vind ik heerlijk om te doen. Mijn werkdagen zijn maandag en dinsdag.