Activiteiten

Dagje groep 3 Groep 3 22-03-2022
In groep 3 zijn we elke dag druk met lezen. Dat oefenen we op veel verschillende manieren. We starten bijvoorbeeld elke dag met een leescircuit: alle kinderen lezen dan op eigen niveau in samengestelde groepjes o.b.v. een leesouder of juf. Verder zit het oefenen van lezen verweven in de lesmethode en hebben we na iedere leesles nog een circuit waarin allemaal verschillende leesactiviteiten zitten.
Elke dinsdag gaan we sporten. Lekker bewegen in de gymzaal, daar houden we van. Met het prachtige weer van afgelopen week hebben we lekker buiten gegeten. Dat was genieten met elkaar! Hiervan wat foto's in het foto album van groep 3. 

 
Van alles wat! Groep 3 29-11-2021
In groep 3 zijn we elke dag druk bezig met leren lezen, schrijven en rekenen. Verder is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. 
Daarvan wat foto's in het album. Er zit ook een foto bij van onze toetsopstelling in de klas, want als we een toets maken zitten we allemaal een stukje uit elkaar. 
Vandaag is de leestoets van thema 4 afgenomen en we zijn enorm trots op de behaalde resultaten, wat een toppertjes! 
We starten woensdag 1 december met thema 5 en gaan dan aan de slag met weer nieuwe letters waaronder de ij, v, ui, sch en z. 


 

 
IPC groep 3 en 4 Groep 3 10-11-2021
Wat was dat? Een laboratorium in de school? En een echte professor?
De kinderen van groep 3 en 4 zijn gestart et het IPC thema: Hoe leren wij?
De professor kwam het één en ander uitleggen.
Maar of de nep- professor er oo kzoveel van wist...
De kinderen in elk geval wel.
We denken na over hoe je hersenen het beste kunnen leren en wat je daarvoor nodig hebt.
Gezond eten hoort daar ook bij.