-->

Gebedsgroep

Gebedsgroep

Gebedsgroep
Waarom een gebedsgroep?
De school is een plek waar je kind veel is en waar het een groot deel van zijn/haar jonge leventje doorbrengt. Een goed leef/schoolklimaat waar veiligheid en geborgenheid is voor je kind, goed onderwijs en een fijne omgang met leeftijdsgenootjes zijn hierin van essentieel belang. Maar ook zorg voor leerkrachten, de vrijwilligers in en om de school, fijne schoolse (neven-) activiteiten horen daarbij. Gebed voor al deze dingen zorgt voor betrokkenheid, zorg dragen, meeleven met elkaar en vooral het erkennen dat we in die zorg afhankelijk zijn van onze God en Vader.

Wat doen we als gebedsgroep?
Als gebedsgroep bidden we samen met ouders/betrokkenen van de Wegwijzer. We komen 1x per maand bij elkaar op school. We nemen de tijd om te bidden voor de kinderen. We willen elk jaar in ieder geval voor alle kinderen een keer hebben gebeden. Daarnaast bidden we altijd voor de directeur, de leerkrachten, vrijwilligers en het bestuur. En we bidden voor het leefklimaat en de veiligheid in en rondom de school. Wil je als ouder eens een ochtend bijwonen en/of wil je meebidden dan ben je van harte welkom, ook als je niet bekend bent met (hardop) bidden ben je welkom, want jouw aanwezigheid stellen we ook op prijs!

We vinden het fijn om ook te bidden voor concrete punten die spelen in en rondom de school. Als je gebed wilt voor iets kun je dat mailen naar gebedsgroep@wegwijzerspakenburg.nl. In de gebedsgroep zal hiervoor gebeden worden.
Ook leerlingen kunnen vragen om gebed; dus heb je zorgen, word je gepest of wil je ergens anders gebed voor dan kan dat.

Met het oog op de privacy van leerlingen, gezinnen en leerkrachten hebben we een duidelijke regel: dat zowel de namen(lijst)van de kinderen, als de gezinnen of leerkrachten binnen de gebedsgroep blijven en dat er naast deze samenkomst niet onderling (meer) over gesproken wordt. Er mogen ook anoniem punten ingeleverd worden. Gebedspunten worden niet doorgespeeld naar anderen. 

Joline de Graaf, (moeder van Rijk uit groep 4, Pien uit groep 2 en Lotte die nog lekker thuis is) is de contactpersoon voor de gebedsgroep. Gebedspunten komen bij haar binnen. Uiteraard zijn jullie altijd vrij om haar even aan te schieten bij vragen of punten of als je een keertje een bijeenkomst bij wilt wonen!
Met elkaar kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan goede zorg en onderwijs voor onze kinderen.